5x exclusieve wanddecoratie voor jouw bijzondere woonervaring

5x exclusieve wanddecoratie voor jouw bijzondere woonervaring

Of je nu net een nieuw huis hebt of al jaren tegen dezelfde muren aan zit te koekeloeren...nieuwe prints aan de muur zijn leuk! Helemaal als je gaat voor exclusieve wanddecoratie – geen gauw gegrabbel in de snuffelbak bij IKEA, maar een zorgvuldig uitgezochte fotoprint die telkens je hart sneller doet kloppen.

De juiste wanddecoratie is namelijk meer dan een mooie foto aan de muur.

Bijzondere wanddecoratie geeft een ruimte frisse energie en werkt perfect om de kamers van je (op)nieuwe huis volledig eigen te maken. Want meubels, vloeren en de gemiddelde muur zijn tegenwoordig misschien eentonig, maar door onze hoogwaardige druktechnieken spatten de kleuren van elke Artsome Print af.

Zo wordt originele wanddecoratie een echte sfeermaker en omdat je bij Artsome Prints meer dan 50 epische opties hebt zit er altijd wat tussen voor een avonturier op zoek naar een waanzinnige woonervaring.

Om je op weg te helpen hebben wij hieronder vijf exclusieve prints uitgekozen en vertellen we hoe die gaan helpen om van de slaapkamer tot aan de keuken een persoonlijke sfeer te creëren.

5x bijzondere prints 

Poster Wild Grazer

Perfect voor landelijke interieurs

De Schotse Hooglanders, in de volksmond ook wel bekend als ‘die harige koeien’, zijn misschien wel de meest opvallende dieren die je in het Nederlandse wild vindt. Deze print, gemaakt op de Veluwe, met prachtige gedempte kleuren is perfect om je interieur te complementeren zonder een ruimte over te nemen. Hij brengt rust in elke kamer, vooral als je interieur al uit natuurlijke kleurtinten bestaat.

Poster Winter Wonderland

Perfect voor lichte interieurs, zoals op een witte wand of juist op een donkere wand zodat de foto van de muur af spat.

Het winterse landschap is een sprookje in het echt en deze oer-Hollandse plaat is er eentje om bij weg te dromen. Je kan er bijna in stappen om op pad te gaan door dit natuurgebied. Deze print kan je gebruiken om een rustige ruimte te complementeren, of in een donkere ruimte juist speels af te steken.

Poster Mesa Arch

Perfect voor interieurs met veel natuurlijke elementen

We hoeven niet uit te leggen waarom deze print in jouw huis een bijzondere woonervaring creëert, want hij spreekt voor zich. Het bijna onaardse landschap rondom de Mesa Arch in Utah, samen met de levendige kleuren en de opkomende zon zorgen dat deze print elk oog naar zich toe trekt. En ga je voor onze plexiglas optie, dan komt het adembenemende kleurpalet nog beter tot zijn recht.

Poster Mirror Lake by Night

Perfect voor donkere interieurs of slaapkamers

Het kan zijn dat je met deze foto van Mirror Lake in Utah op je slaapkamer juist *minder* slaap krijgt. Elke avond staar je met open mond naar dit bijzondere vergezicht, helemaal als muurposter op groot formaat. Toch, de print straalt een bepaalde rust uit en door de mooie, diepe kleuren past hij perfect boven je bed.

Poster Warmth in the streets

Perfect voor wereldse interieurs

Ben jij iemand bij wie het hele huis vol staat met opvallende items van over de hele wereld? Natuurlijk, dat zijn geen souvenirs, maar gekoesterde objecten die je kreeg van breed glimlachende locals. Deze print vult jouw avontuurlijke interieur perfect aan en je krijgt gelijk zin om weer op reis te gaan.