Exclusieve wandprints om je dag mee te beginnen

Exclusieve wandprints om je dag mee te beginnen

Goeiemorgen! 4x wanddecoratie voor je slaapkamer om de dag goed te beginnen

Het begint met de fluitende vogeltjes. Eerst ver weg en stilletjes, dan langzaamaan luider. Je voelt de zon op zware oogleden en de slaap vertrekt. Je tuurt kort, komt overeind, ogen open. Voor je ligt een glooiende vallei gevuld met melkwitte mist – het lijkt wel een droom.

Het is een droom, je schrikt wakker. Lijn 4 naar Apeldoorn Osseveld scheurt langs je raam. Je zit op bed, de klok knippert zes uur. Zachtjes fluister je: “Breng me terug.”  

Wakker worden is soms een hele opgave en velen van ons leven niet met de luxe van prachtige vergezichten als we onze ogen openen.  

Daar hebben we bij Artsome Prints een oplossing voor.

Nou weten we best dat een fotoprint niet hetzelfde is als opstaan in een bergdorpje ergens in Italië, maar wat ons betreft is onze hoge kwaliteit wanddecoratie op jouw slaapkamer the next best thing.  

Want met een grote, wandvullende print op dibond of plexiglas aan jouw slaapkamerwand transformeer je jouw hele kamer — van rijtjeshuis naar palazzo.  

Om het uitzicht in je slaapkamer net zo aantrekkellijk te maken als in je dromen hebben we vier van onze meest dromerige fotoprints op een rijtje gezet.

 

Misty Valley

Zo ziet de wereld eruit voordat je wakker bent – wonderschoon. Terwijl de zon de nacht verdrijft van dit Italiaanse landschap, gaat…

Podere Belvedere

De ochtendstond heeft goud in de mond – in dit geval 24-karaats. Hier zie je maar weer dat er niets boven de schoonheid van Moeder Natuur gaat. Elke ochtend wordt een genot met deze wanddecoratie aan jouw muur. Wij zouden gaan voor plexiglas, dat geeft net dat extra beetje glans. Prachtig.

Morning Magic

Men zegt dat een chef kok thuis nooit kookt, maar die volkswijsheid gaat voor fotografen niet op. Lars heeft deze plaat, die hij zelf geschoten heeft, namelijk in prachtig dibond aan zijn eigen muur hangen. Elke dag tuurt hij er even naar omdat er zoveel te zien is – een hertje op de heuvelrug bijvoorbeeld. Spot jij hem?

Going to Church

Niet alleen meer op zondag naar de kerk – met deze sfeervolle print aan jouw slaapkamermuur is wakker worden elke dag een spirituele ervaring. Je waant jezelf in Toscane, Italië en krijgt direct zin in een dubbele espresso.