Onze beste prints voor wielrenners

Onze beste prints voor wielrenners

Parijs is misschien nog ver, maar de échte fietser kijkt al reikhalzend uit naar het wielerseizoen van deze zomer. Grote kans dat je, nu de zon zich weer wat vaker laat zien, zelf ook weer elk weekend in het zadel zit om lekker te koersen.

En dat fietsen, dat gaat snel in je bloed zitten. Of je jezelf nou elke keer het snot voor de ogen rijdt om je maten af te troeven of na veertig kilometer je hongerklop al te lijft gaat met wat gerstenat – op de fiets is het leven beter.

Is het dan ook niet mooi om dat gevoel van vrijheid ook uit het zadel te kunnen hebben?

Met een epische muurprint in huis heb je elke dag het gevoel dat je de Mont Ventoux wel op kunt en bij Artsome Prints hebben wij de perfecte platen voor wielrenners.

Bekijk alle fietsprints hier, of doe hieronder inspiratie op.

Je bent er bijna, denk je voor de honderdste keer. Je benen verzuurd, de energie nou toch écht bijna op, maar toch blijf je stoempen. Dit is waar wielrennen om draait – de berg de baas zijn. Een prachtige print met epische bergen op de achtergrond.

Veel mensen zullen zeggen dat wielrennen geen teamsport is. Zij hebben geen idee. Niet alleen voor de topsporters, maar ook voor zondagsrijders gaat fietsen net zoveel om de atletische prestatie als om het broederschap. Trek na het koersen met je maten een biertje open op de bank en staar samen even naar deze prachtige wanddecoratie.

De hel van het Noorden. Als dat je genoeg zegt, dan is deze print voor jou. In de catacombes komen zij die net een monsterklus hebben geklaard binnen – met pap in de benen en een lach op hun gezicht. Hang deze indrukwekkende wallprint thuis aan de muur en je vergeet nooit meer dat de weg omhoog misschien zwaar is, maar de finishlijn overkomen o, zo fantastisch.

Dit is misschien wel één van onze favoriete prints, juist omdat er amper aan af te zien is dat alles in deze plaat om fietsen draait. Ook dit zijn de catacomben in Luik en deze fotoprint ademt één en al sfeer uit. Deze print is voor als je een fietser in hart en nieren bent, maar niet direct wielrenners aan je muur wilt hangen.