Zo kies je jouw eerste foto art als wanddecoratie

Zo kies je jouw eerste foto art als wanddecoratie

Een huis zonder foto’s aan de muur kan een keuze zijn — een bewuste statement. Veel vaker is een lege wand echter een roep om hulp. Je handen de lucht in, ‘ik weet het niet meer, hoor!’ en je laptop de hoek in. Er zijn ook teveel opties voor muurposters en soms heb je gewoon wat richting nodig.

Laat ons je leven een stukje makkelijker – en natuurlijk ook mooier – maken. Want één van onze prints aan die muur van jouw is de perfecte wanddecoratie

Dus, even rustig ademhalen. Hulp is onderweg.

1. Vind je print

Okee, horen we je denken, de eerste stap is gelijk de moeilijkste. Come on, bij stap 3 hoef je alleen maar te wachten. Klopt, je hebt gelijk, maar wij weten dat je dit kunt. Helemaal met een zetje in de juiste richting.

We zullen beginnen door de hoeveelheid keuzes eens in te perken. Hoe? Door je eerst te helpen een categorie te kiezen. Dit zijn de categorieën die wij aanbieden:

Pak een pen. Ho, niet doorstrepen – dat is niet goed voor je scherm. Okee, ga alle categorieën langs en bedenk welk onderwerp jij aan de muur wilt. Sluit je ogen. Zie jouw nieuwe print art in je woonkamer, keuken of op kantoor hangen. Okee, heb je hem? Schrijf de categorie op een papiertje.

Nu is het tijd om door onze categorieën te browsen. Welke foto trekt je direct aan?

Ben je een stadsmens, vind je bijvoorbeeld Bull Ring City helemaal te gek, dan is de steden-categorie helemaal jouw ding. Daar kun je nu verder kijken. Zie je tijdens het neuzen plots giraffen, aapjes en Schotse hooglanders voorbij komen dan ben je afgedwaald. Kijk weer even naar je blaadje, nog even je koppie erbij.

Heb je een foto uitgekozen? Check deze pro-tip: print de foto op een A4’tje en hang hem alvast een paar dagen in, bijvoorbeeld, je slaapkamer. Als je wakker wordt, de fotoprint ziet en gelijk een glimlach op je gezicht krijgt dan heb je jouw nieuwe print te pakken.  

2. Kies de drukwijze

Deze volgende stap heeft maar drie keuzes, maar we maken het nóg makkelijker.

Wij zijn vandaag namelijk in een echte poster-bui, dus laat ons uit de doeken doen waarom wij onze posters zo’n prachtige keuze vinden. Wil je meer weten over dibond of plexiglas? Klik dan hier.

Als eerste, laat het woordje poster je niet verwarren. Dit zijn niet de posters zoals je die vroeger van de Spice Girls of Backstreet Boys uit de Break Out trok (sorry, wij zijn 90’s kids.) Dit zijn posters van de hoogst mogelijke kwaliteit en die worden lokaal gedrukt.

Dit zijn alle voordelen van onze posters op een rijtje:

  • Een laagdrempelige optie – Dankzij lagere druk- en materiaalkosten kunnen we onze posters mooi goedkoop leveren.
  • De kwaliteit is fantastisch! – We bieden posters aan voor een zachte prijs, maar leveren niet in op de kwaliteit. Elke poster heeft prachtige, levendige kleuren.
  • Op stevig, fine-art silk fotopapier –  Met 250 g/m2 is dit fotopapier hartstikke stevig en gaat dus ook lekker lang mee aan jouw wand.
  • Geweldig om iets nieuws te proberen – Wil je af van je dertien in een dozijn interieur, maar vind je het allemaal nog spannend? Begin met één van onze grote muurposters en zie hoe prachtige wanddecoratie je kamer verandert.  

Deze keuze is dus snel gemaakt, bestellen maar.

3. Thuisbezorgd

We zeiden het al: stap 3 is verreweg de makkelijkste — je hoeft alleen maar te wachten totdat je bestelling binnenkomt. Wat je in de tussentijd kunt doen? Je volgende print uitzoeken, natuurlijk. Want een ruimte is pas klaar met een Artsome print aan de wand — zelfs de keuken. Wat zeggen we? Ook ‘t toilet! Er wordt bij ons nog dagelijks aan de closetdeur geklopt om te vragen of ‘t allemaal wel goed gaat. Ja hoor, gewoon even aan het wegdromen.

Het wachten op jouw nieuwe print kun je trouwens met een gerust hart doen, want bij Artsome Prints leveren we maatwerk en zorgen dus persoonlijk voor jouw bestelling. Met de grootste zorg.

En wil je dat je nieuwe poster sneller aan de muur hangt? Kies dan voor een spoedlevering. Dan heb je binnen 48 de door jouw gekozen wanddecoratie in huis, met dezelfde kwaliteit.

4. Hang ‘m op!  

Voor posters zijn er een hoop creatieve manieren om ze op te hangen. Daar hebben we dan ook een hele blog aan besteed, die vind je [binnenkort] hier.

Heb je jouw foto op digibond of plexiglas besteld? Dan zit er een handig ophangsysteem bij. Hoe je die gebruikt? Tja, ik schrijf deze teksten alleen maar — kijk hier maar even.  

That’s it!

Van een kale wand naar een prachtig werk aan je muur in vier makkelijke stappen. Wij zouden zeggen: do your wall a favor en breng het avontuur in huis met Artsome Prints.