Exclusieve fotokunst op dibond kopen

Unieke poster aan de wand

Ben jij op zoek naar exclusieve fotokunst op dibond materiaal? Dan helpen wij jou graag bij jouw keuze. In dit artikel lees je over de voordelen van fotoprints op dibond. Daarnaast worden de verschillende materialen van Artsome Prints voor jou op een rijtje gezet. Zo vind je niet alleen de perfecte prints, maar ook het fotoprint materiaal dat bij jou past. Benieuwd naar onze exclusieve collectie? Via deze link kun je direct de fotoprints van Artsome Prints bekijken.

Wat is dibond?

Dibond is een hoogwaardig en kwalitatief fotoprint materiaal dat geschikt is voor zowel binnen als buiten aan de muur. Een groot voordeel van dibond is dat het niet reflecteert door de matte afwerking. Hierdoor is dit fotokunst materiaal perfect te gebruiken in ruimtes met veel licht, of voor buiten aan de muur. Er zijn nog veel meer voordelen van dibond fotokunst. Deze voordelen worden in dit artikel duidelijk toegelicht.

Het verschil tussen dibond en aluminium fotokunst

Wat is het verschil tussen dibond fotokunst en aluminium fotokunst? Meestal wordt er met beide fotokunst materialen hetzelfde product bedoeld. Dibond bestaat namelijk uit twee aluminium buitenlagen, met in het midden een polyetheen kernlaag. Wanneer je deze twee materialen combineert vormt het een prachtig geheel om exclusieve fotokunst op te bedrukken. Het is een sterk materiaal, waardoor het kunstwerk weerbaar is tegen alle omstandigheden.

De voordelen van dibond

Naast de matte afwerking van dibond fotokunst heeft dit hoogwaardige materiaal nog een aantal belangrijke voordelen. Dibond is de populairste optie van Artsome Prints omdat het weer-, wind-, en temperatuurbestendig is. Eén van de voordelen van dibond is dat je het door de hoge kwaliteit ook buiten aan de muur kunt hangen. Dit fotokunst materiaal is dus uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar fotokunst voor buiten aan de muur. Een ander voordeel van fotokunst op dibond is dat ieder detail van het kunstwerk haarfijn en scherp te zien is op het materiaal.

Fotokunst op dibond fotokunst

Een exclusief fotokunstwerk voor aan de muur geeft ieder interieur een stijlvolle look. Bij Artsome Prints vind jij de meest avontuurlijke fotoprints. Onze prints laten de schoonheid van de natuur, de mens en de wereld zien. Hierdoor haal je de majestueuze beleving van de buitenwereld haarscherp bij jou in huis. Hierdoor is het dus niet alleen de perfecte aanwinst voor jouw interieur, maar ook een mooie manier om binnen te genieten van de prachtige buitenwereld.

Dibond fotokunst ophangen

Hoe kun je jouw fotokunst op dibond het best ophangen aan de muur? De exclusieve fotoprints op dibond worden door Artsome Prints altijd geleverd met een handig ophangsysteem. Zo kun jij jouw fotoprint makkelijk zelf ophangen en ben je ervan verzekerd dat het kunstwerk goed aan de muur hangt.

Dibond fotokunst prijzen

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze exclusieve dibond fotokunst? Op onze dibond fotokunst collectie pagina staat zowel onze exclusieve collectie als de bijbehorende prijzen. Ben je op zoek naar een fotokunst op dibond aanbieding? Wanneer je bij Artsome Prints twee of meer exclusieve fotoprints online besteld, bespaar je automatisch 10% korting op jouw aankoop.

Waarom jij jouw dibond fotoprint het best bij Artsomeprints kunt bestellen

Artsome Prints is opgezet met een grote passie voor de wereld en voor fotografie. In combinatie met verfijnde kennis van fotoprint materiaal en een voorliefde om mensen blij te maken, maakt dit Artsome Prints tot een authentiek concept. Onze exclusieve fotokunst is uniek en de producten zijn stuk voor stuk met passie gecreëerd. Bekijk hier onze volledige collectie en de prijzen per product.