Achter de schermen

De wereld ontdekken vanuit je huiskamer, of kantoor, dat maakt Artsome Prints mogelijk. Met spectaculaire vergezichten als de Mesa Arch, Cypress Circle of de Twelve Apostles hoef je de deur bijna niet meer uit om je ogen uit te kijken — bijna.

Want wij, Marc en Lars, zijn Arstome Prints niet gestart zodat jij een heuse huiskamernomaad kan worden. Het tegendeel – wij willen dat onze wandwerken zo'n gigantische dosis wanderlust bij je oproepen dat je elke kans grijpt om zelf op avontuur te gaan.

Want wij houden wel van een beetje avontuur.

Lars altijd op pad. Voor zijn werk als filmmaker vliegt hij de hele wereld over op zoek naar inspirerende verhalen en prachtige plekken voor klanten als Red Bull, Ghost Bikes, diverse toeristenorganisaties en nu dus ook voor in jouw huiskamer.

Marc? Die leeft niet om te werken, maar werkt om zo veel mogelijk te kunnen leven. Als designer is het zijn talent om alles naar een hoger plan te tillen en op zijn oog voor detail is zelfs een havik nog jaloers. Hij werkt voor klanten als Rabobank, ABN AMRO, Remeha...en Lars! 

Naast partners in crime zijn Marc en Lars goede vrienden die met plezier samen een avondje gaan stappen in hun woonplaats Apeldoorn – nouja, als Lars in het land is en Marc niet druk is alles net één pixel naar rechts te verplaatsen.